al contingut a la navegació Informació de contacte

Altres indrets del terme

En un serrat al nord del terme hi ha l'antiga parròquia de Santa Maria del Solà, d'origen romànic, que actualment és un santuari.

El mas de Sant Pere Sasserra es troba al serrat del mateix nom, al nord-est del nucli de Biosca. Hi ha la capella de Sant Pere Sasserra, romànica, de trets molt primitius, amb reformes dels segles XIII i XIV. El mas, d'origen medieval, fou reformat als segles XVI i XVII.

Les masies de Padollers i Xorriguera, que es troben a la vall, camí cap a Biosca, conserven el record de les guerres carlines.

A l'extrem més septentrional, vora la riera de Sallent, hi ha l'antiga quadra del Masdenforn. Hi ha l'església de Sant Miquel, d'origen romànic, modificada.

Al sud del poble de Biosca, vora la carretera de Guissona, hi ha el lloc de Sant Pelegrí, amb el santuari de la Mare de Déu del Pla i un mas. S'hi fa un aplec el dilluns de Pasqua.
Puig Castellar és un dels exemples d'arquitectura militar romana més antics de tota la Península Ibèrica i va ser el primer "castell" conegut de la Segarra. Es tracta d'una fortificació romana del segle II aC, situada en un lloc estratègic al sud del terme municipal de Tarroja