al contingut a la navegació Informació de contacte

GR 170 Vall del Llobregós

Sender de 65 km que té el punt de partida i d’arribada a Torà i que transcorre per paratges on s'alternen boscos, rieres i conreus.

Tipus: Sender i BTT

Dificultat: Mitjana
Total recorregut: 
65 km
Punt de partida i arribada:
 Torà

Descripció:
Sender de 65 km que té el punt de partida i d’arribada a Torà i que transcorre per paratges on s’alternen boscos, rieres i conreus. Aquest sender també ens permet conèixer el patrimoni arquitectònic Segarrenc. 

L´Associació del Patrimoni Artístic i Cultural de Torà (APACT) conjuntament amb el Consell Comarcal de la Segarra ha senyalitzat un sender de gran recorregut d´una distància de 65 quilòmetres, que afecta cinc municipis del Llobregós: Torà, Ivorra, Massoteres, Biosca i Pinós.

El sender és molt agradable, alternant boscos, rieres i camps de conreu, així com una gran quantitat de patrimoni arquitectònic. S´hi diferencien dues zones delimitades per les serres de l´Aguda i Pinós. Al nord, trobem un medi típicament Solsonès, on predominen les obagues de bosc de pi i roure alternats amb camps de conreu i s´hi concentra també la major part de masies, camins i fonts. En canvi, al sud d´aquestes serres el paisatge és típicament segarrenc. La plana del riu Llobregós, zona de conreu de blat i ordi, dóna pas a les guixeres dels altiplans d´Ivorra, Palouet i Biosca.

Camina i emociona't pel GR del Llobregós