al contingut a la navegació Informació de contacte

Pedal Medieval Sud

Ruta creada per Pere Sellés de Guissona. Segona part de la ruta Pedal Medieval, l'itinerari transcorre per la zona compresa entre la carretera A2 i les comarques de Tarragona

Tipus: BTT
Dificultat:
 Alta
Punt de sortida i d'arribada: Guissona
Recorregut: 116,17 km

Descripció:

Segona part de la ruta Pedal Medieval, l'itinerari transcorre per la zona compresa entre la carretera A2 i les comarques de Tarragona. La Sortida i arribada es fa des de Guissona, i repeteix un tram da la primera part de la Pedal Medieval tant a la sortida com a l'arribada. És una ruta on s'acumula uns 1800 m. de desnivell positiu però no te grans pujades, s'acumula a petites dosis, la qual cosa la fa molt més assequible.

En aquesta zona no es visiten tants castells com a la zona nord, ja que la major part dels que trobem estan en ruïnes o be ens queden una mica fora de l'itinerari, es possible allargar una mica la ruta i visitar-los.

Considerarem la ruta com a difícil no per la seva dificultat tècnica si no per la seva llargada. Com que és circular, en qualsevol punt de la ruta es pot tornar directament a Guissona per carretera o per camí.

Més informació: http://pedalmedieval.plisweb.com/