al contingut a la navegació Informació de contacte

Campanya estiu Ara Lleida

Montfalcó Murallat és un dels protagonistes de la campanya publicitària d'estiu d'Ara Lleida

DIMARTS 05 JULIOL 2022

“Lleida t’espera de nou. Vine i viu-la!” és el lema de la campanya turística d’estiu del Patronat de Turisme de la Diputació

Missatges per donar continuïtat a anteriors promocions I per impulsar el procés de recuperació després de la pandèmia.

El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida ha llençat una nova campanya de promoció de cara a la temporada d’estiu i que basa els seus missatges i lemes en consolidar la recuperació turística després de la pandèmia, en donar continuïtat a les promocions anteriors i també reforçar les Terres de Lleida i el Pirineu com a destinacions de natura i per a la família.

La imatge gràfica, la campanya mostra diferents fotografies del territori adreçades a promoure els productes de cultura, natura, turisme actiu, turisme familiar i gastronomia. També s’han produït espots de televisió, falques de ràdio i continguts per a xarxes i suports on-line. En la part gràfica tant per a les publicacions en paper com per als espots i les creativitats de bàners, el protagonisme de la campanya està centrat en una mateixa família que viu en primera persona els atractius de la demarcació, des de la plana al Pirineu. N’han format part diferents escenografies del territori com a escenaris on s’han enregistrat les imatges, com ara el poble de Montfalcó Murallat a la Segarra (el segon poble més bonic d’Espanya aquest 2022, segons la prestigiosa revista National Geographic, títol que revalida de l’any 2020), el santuari de Montgarri a la Val d’Aran, l’oficina de turisme de Solsona i el mirador de la Creu del Codó, a la Vall de Lord, al Solsonès, les activitats de turisme actiu al Pallars Sobirà i propostes gastronòmiques enregistrades a l’entorn del pantà de Sant Antoni de Talarn, al Pallars Jussà, entre d’altres.

En la nova campanya hi han participat l’agència creativa EADe Comunicació, la productora lleidatana de televisió Night Owl Stories, el fotògraf Oriol Clavera i la col·laboració de la família lleidatana formada per la Carol, el Rubén, la Paula i l’Alan  que han format part dels figurants per a la creativitat dels originals i l’enregistrament d’imatges per a l’espot de televisió. L’enregistrament de les veus per a les falques de ràdio i espots de televisió són de Mariví Chacón i Robert Pubill.

La campanya publicitària tindrà incidència a Catalunya i a escala estatal a través dels principals mitjans de premsa escrita d’informació general, ràdio, televisió, Internet i publicitat exterior. A nivell estatal la major incidències serà al País Valencià, a la Comunitat de Madrid, a les Illes Balears i al País Basc. 

Informació extreta d'Ara Lleida