al contingut a la navegació Informació de contacte

Publicacions

Espais Naturals de la Segarra

Fulletó on descobrireu els principals espais naturals de la Segarra, com la Vall del Riu Llobregós i l'Espai d'interès Natural de Granyena. A més, de les principals zones humides de la Segarra.

Espacios naturales de La Segarra

Folleto turístico de los pricipales espacios naturales de la comarca de la Segarra. Como son el Valle del Río Llobregós o el espacio Natural de Granyena. Además de las zona húmedas de la comarca.

Castillos del Sió en la comarca de la Segarra - Lleida

En esta publicación encontrarán los numerosos castillos de la comarca de la Segarra. Distinguiendo los visitables de interior i exterior. Además de un mapa detallado de su ubicación en la zona y rutas para recorrer a pie o en btt.

Fulletó Castells del Sió

En breu es penjarà un fulletó dels Castells del Sió a la comarca de la Segarra, on tindreu tota la informació dels castells visitables tant per dins com per fora. També s'acompanya d'un detallat mapa d'ubicació i de les seves rutes per fer a peu i amb btt.

Ruta dels Castells del Sió a la Segarra

A mitjan segle XI, la riba del riu Sió va ser reconquerida als àrabs i ben aviat van proliferar castells i esglésies que garantien la presència cristiana. És així com el riu SIó esdevé un espai de frontera en aquestes terres, a més d'àrea de comunicació social, cultural i econòmica.

Rutes BTT i Senders de la Segarra

Aquest fulletó inclou, en una cara, el mapa de la Segarra on se situen les dinou rutes dissenyades i promogudes per l’Àrea de Turisme del CCS aptes per fer a peu i/o en BTT. Aquestes rutes estan classificades en: familiars, patrimonials, de natura i històriques. En la cara B conté rutes de diferents municipis de la comarca; rutes que passen per la Segarra com el Camí de Sant Jaume o el Camí Ignasià; recomanacions per fer els recorreguts amb totes garanties i el calendari dels esdeveniments esportius més remarcables de la comarca.

Document Actions